još jedna priča nam je stigla, koja konkurira za nagradu :)
ZAŠTO JE BITNO UDOMITI?

-Pas je čovjekov najbolji prijatelj...Psi ne mogu biti opasni ili zli,ne mogu biti ružni ili dosadni. Oni su prijatelji koji će za nas svoj život dati,koji su u stanju sve za nas učiniti. Svaku našu muku pretvaraju u ljepe trenutke,koje svaka naša suza boli jednako kao i nas. Oni su mala nedužna bića koja svaki naš osmijeh pamte,a grubu riječ zaborave,koji svaki dan s nama ZAPAMTE!!

-Tog sunčanoga dana,kada sam došla u Azil grad,sve je zračilo ljubavnom energijom,toliko očiju,toliko četveronožaca koji su naslonili svoje glavice na ograde,željni pažnje,sigurnoga zagrljaja bez okrenutih leđa,željni toploga doma,da budu sa svojom obitelji koje nikada neće izdati,koje će svaku našu tajnu čuvati,svaku našu suzu obrisati...Dok sam bila s njima,osjećala sam se toliko VELIKOM,jer su ONI tog trenutka to i učinili od mene! DA VRIJEDIM! DA ZASLUŽUJEM LJUBAV,ISTO ONOLIKO KOLIKO I ONI. Svaki od njih ima nešto posebno u sebi,koliko sam htjela plakati toliko to oni nisu dopuštali,samo su me nasmijavali sa svojim vrckastim i znatiželjnim nosićima... Azil grad- nisam ni pomislila da bi se moja curica tu negdje nalazila,da me je gledala od samoga početka,pratila svaki moj korak,svaku moju riječ. Nenadajući se tom pogledu,pogledu koji je promijenio život meni i njoj,to je bila moja BRENDICA! Nikada neću zaboraviti taj trenutak kada sam joj prišla,bila je toliko uzbuđena,i svojim prednjim šapicama skakutala...ja sam znala: DA JE ONA TA,i rekla NJU ŽELIM (jer je ona mene već odabrala)..LJUBAV NA PRVI POGLED...MOJ BUDUĆI PRIJATELJ,KOJI ĆE ME UVIJEK VOLJETI,NIKADA ZABORAVITI I ZAUVIJEK ČUVATI... BRENDICA moj najbolji PRIJATELJ,MOJ VOĐA U NEPOZNATO. NAŠI DANI SU ISPUNJENI I NERAZDVOJNI ODKAD SMO SE SPRIJATELJILE.
Počele studirati svaku travku,svaki papirić ;) NAŠE PRIJATELJSTVO NEMA CIJENE. BRENDICA vas sve pozdravlja i kaže,da joj je je svaki dan POSEBAN DAN,jer svaki dan donosi nova iskustva kako i nama ljudima tako i njima. UDOMI,NE KUPUJ! BEZ OBZIRA KAKAV PAS BIO,DALI INVALID ILI OBIČAN PAS,LJUBAV I PRIVRŽENOST UZ SKRBNIKA JE ISTA!
"On me čeka, on me uvijek čeka, na vratima jedna njuška meka, očima mi srce svoje daje, riječi ne zna, ali zato laje" :)

air-jordan-4-retro-cement-x-new-era-chicago-bulls-sneaker-hook-up-hat | DH1301 , nike mens woven bonded pants sets made , nike mens woven bonded pants sets made G NRG 'Leopard' , 800 - FitforhealthShops

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.