i Brane i Đurđica će vam ispričati priču u kategoriji "Zašto je bitno udomiti psa?" :)

Ne znam kojega datuma sam se rodila niti u kojem mjestu ali nije ni bitno jer sam bila izbačena na ulicu jer sam valda bila slatka samo kao štene ili zato što sam bila samo još jedan ker u nizu. Ma pusti kera, snaći će se on. Ali izgleda da to i nije tako lako s obzirom u kakvom stanju sam stigla u Azilgrad u Nemetinu. Još sam i skotna bila. Zaista sam bila otpisana.

Malo se i meni sreća osmjehnula i nekako sam završila u Azilgradu. Znate, sretnije mjesto za napuštene pse ja nisam vidjela (a bila sam i na moru nakon udomljenja), predivni ljudi u tom Azilgradu. Nisu se ni ljutili što sam uskoro na svijet donijela samo 10 malih štenaca, lijepo su se brinuli o nama. Pričali mi u tom Azilgradu o nekom udomljenju i kako smo mi divna stvorenja i kako i mali i veliki zaslužuju dom. Ma nisam ja vjerovala ali ipak došao neki ljudov po mene. I sada vam kažem da me briga što ne znam kojega datuma sam se rodila jer je taj datum kada je ljudov došao po mene moj novi rođendan.

Brzo sam se snašla i sve shvatila što se smije, a što ne smije. Takvi smo vam mi odrasli psi, jaaaako smo zahvalni što nam pružate priliku za novi život, to vam poručujemo u svakom svom pogledu. Zato ljudovi moji, udomite odrasloga psa i osjetite tu zahvalnost o kojoj se sve više priča. Udomite psa iz azila i napravite mjesto za još jednog otpisanog jer mu dajete priliku za novi početak, priliku da se vrati iz otpisanih kao i ja.

Veeeeeliko hvala ljudovima iz Azilgrada, ma najbolji ste !!

nike foamposite 2000 black women shoes heels - Blanco - 991 - DJ3180 - Nike Air Max 97 By You Zapatillas personalizables | Nike Dunk Low Pro SB 304292 - 102 White Black Trail End Brown Sneakers – Ietp - nike air max running neutral ride shoes for kids

Copyright © 2014 Udruga Pobjede - zaštita i promicanje prava životinja. All Rights Reserved. Hosted by AVALON.